ons assortiment

Ons assortiment bestaat liefts maar uit duizend  soorten vloertegels,voornamelijk keramische tegels. keramische tegels zijn duurzaam en blijf ook lager mooie,het warmte geleiding is optimaal.Keramische tegels zijn dan ook populair in purmerend.

Wij lveren en leggen alleen maar kwalitiet tegels,ons vakkundige gelegde vloeren te samne met vloerverwarming inclusief wand afwerking belijft aantrekkelijk in prijs.

De maten , kleuren en strukturen is ongekend bij ons zo kunt u bij ons de juiste keuze maken waar u op zoek naar bent,keramische tegels zijn in bepaalde afwerkingen leverbaar.

Gepolijste tegels stralen luxer uit en de matte tegels geven rust,strak of kleur rijk alles is mogelijk.Wat wij belangrijker vinden is dat uw gekochte vloertegels mooi en strak gelegd worden,eenmaal verpest betekend ellende ,met onze ervaren tegelzetters komt u niet voor verrassingen te staan.

Stucadoors en afbouwbedirjf

ook zijn wij 1 van de specialisten op het gebied van wand en plafond afwerkingen,meerdan 15 jaar ervaring als afbouwbedrijf worden de mooste wand en plafonds door ons afgewerkt,wilt u het traditioneel gelad laten stuckken,of wilt u het laten sierpleisteren of spacksuiten wij doen alles op het gebied van wand en plafond afwerking